Jdi na obsah Jdi na menu
 


JAK MŮŽETE POMOCI

V depozitu paní Romany v Týně nad Vltavou čeká v průměru 30 kočiček na nový domov a 8 pejsků je zde trvale tzv. "na dožití". Do depozita jsou většinou umístěna zvířata z nevyhovujících podmínek nebo zvířata bezprizorní, podle toho také vypadá při příjmu jejich stav. Kočičky jsou většinou podvyživené, plné různých parazitů, ve stresu, bojácné, někdy i zraněné. 

Za každou pomoc, byť sebemenší Vám velice děkujeme.

V případě jakýchkoli dotazů, nejasností, připomínek neváhejte a napište nám na email: kockavsrdci@seznam.cz

nebo na "box" adresu:

Kočka v srdci, Hosín 58, Hluboká nad Vltavou, 373 41

 


Pokud chcete těmto zvířatům pomoci, můžete zvolit z následujících možností:

 

heart HMOTNÁ POMOC

KRMENÍ - kapsičky, konzervy, granule (s ohledem na většinou velice špatný zdravotní stav zvířat, prosím zvolte, jaké krmení pořídit, nechceme být nevděční, ale faktem je, že nekvalitní krmivo způsobuje u zvířat další zdravotní problémy, většinou průjmy, pokud si nejste jisti kvalitou krmiva, napište nám....děkujeme). Krmení pro koťátka, diety apod.

PELÍŠKY, "HOPSADLA", ODPOČÍVADLA - jakékoli i starší a použité, všechno se hodí, při stavu 30-ti malých "tygříků" se musí pelíšky často měnit, dezinfikovat......

STELIVO DO KOČIČÍCH TOALET - jakékoli množství, jakoukoli značku.

JINÉ - léky = odčervovací tablety, odčervovací pasty a to i pro koťátka, přípravky proti parazitům (tablety proti blechám, oleje proti blechám a všenkám - lze pořídit na všech veterinách atd.), dezinfekční prostředky např. chloramin, ecocid apod., pasty pro podvyživené kočky, např. Calopet, probiotika pro kočky po léčení, savé podložky do přepravek, pro zvířata po operacích aj. Dále pak např. prací prostředky jakékoli množství a značka, papírové utěrky apod.

 

heart SBÍRKY

 seznam míst, kde sbírky probíhají najdete zde

 

heart FINANČNÍ POMOC 

 Jakoukoli částkou lze přispět na náš transparentní účet číslo: 2200731130/2010 

 

heart VIRTUÁLNÍ ADOPCE 

Pokud nemůžete mít vlastní kočičku doma, můžete pomoci tzv. virtuální adopcí. Touto formou můžete Vámi vybrané kočičce poslat měsíčně jakýkoli finanční obnos do doby, než kočička najde nový domov. Kočičku můžete samozřejmě v depozitu navštívit. (Pozn: Ukončení virtuální adopce je možné kdykoli, rozhodujete o tom Vy, tj. Vaše pomoc není závazná do doby adopce kočičky!!! Návštěvu kočičky si prosím v případě zájmu domluvte předem, děkujeme)

 

heart NAVŠTIVTE AKCE SPOLKU 

 Nebo se přijeďte podívat na akce, kde nás najdete a příspěvkem za originální, námi vyráběné dárky pomůžete nakrmit, či vyléčit kočičky, které u nás čekají na svoje lidi se srdcem. Seznam akcí najdete na stránkách "zveme Vás na akce".

 

heart VŠEM, KDO POMÁHAJÍ JAKOUKOLI FORMOU DĚKUJEME. BEZ CITU A SOLIDÁRNOSTI BY ŽÁDNÉ DEPOZITUM PRO POMOC ZVÍŘATŮM EXISTOVAT NEMOHLO! Poděkování

 

 

Příspěvky

SBÍRKY KOČKA V SRDCI

25. 5. 2017

 
 

 

Portrét


Kontakt

Kočka v srdci zs

DORUČOVACÍ (box) ADRESA

Kočka v srdci z.s.
Zahradní 361
373 61 Hrdějovice

kockavsrdci@seznam.cz