Jdi na obsah Jdi na menu
 


SBÍRKY KOČKA V SRDCI

25. 5. 2017

Sbírky pro spolek Kočka v srdci probíhají na různých místech v Českých Budějovicích, v Bechyni, v Týně nad Vltavou.....pokud budete chtít, můžete pomoci Vámi zvolenou formou přímo na místě - sbírají se finanční prostředky, materiální věci = krmivo pro kočky i pejsky, stelivo pro kočky, léky pro kočky, případně i věci, které momentálně sháníme pro výrobu dárků (viz. níže). Všem, kteří nám pomáhají moc děkujeme, děkujeme za šanci na život zvířatům, tuto šanci by bez Vaší pomoci neměli!!!! heart

Pomáháte nám? Chcete abychom Vaše jméno napsali mezi naše dárce? Velice rádi to uděláme, zasloužíte si to!!! Neváhejte a napište nám Vaše jméno a formu pomoc (materiální, sbírka apod.)  email: kockavsrdci@seznam.cz .

ČESKÉ BUDĚJOVICE

veterinární ordinace Eva Chválová, ul. Luční 73, Hrdějovice (u Makra), Po - pá: od 15 - do 18 hod., tel: 604 784 093. Velké díky paní doktorce, která tuto sbírku umožnila.

Pozn: zde lze pomoci pouze formou finančního příspěvku nebo zakoupením léků pro kočičky dle Vašeho výběru. Paní doktorka Chválová Vám ráda poradí s výběrem co do vhodnosti i ceny léku.   (není zde prostor pro uskladnění většího množství dovezeného krmiva, děkujeme za pochopení)

 

 

 
 

 

Portrét


Kontakt

Kočka v srdci zs

DORUČOVACÍ (box) ADRESA

Kočka v srdci z.s.
Zahradní 361
373 61 Hrdějovice

kockavsrdci@seznam.cz