Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOVÉ DOMOVY 2024

 

zofinka-kajinka-laskonka.jpg

 

ŽOFINKA, KÁJINKA A LASKONKA

 

27. listopadu 2023 Kájinka s Lakonkou odjely společně do nového domova v Týně nad Vltavou za další kočičí kamarádkou
Žofinka byla také již zamluvena, bohužel vzhledem k vážné nemoci a následnému úhynu kocourka Piškota, se kterým měla odejít do nového domova, z adopce sešlo. A tak si i Žofinku adoptovala majitelka Kájinky a Laskonky.
Všechny holky se mají krásně, k dispozici mají mimo jiné i zasíťovaný balkon s velkým škrábadlem, které se stalo jejich oblíbeným místem.

 



Žofinka - ev. číslo 8/23 /tříbarevka/
Kájinka - ev. číslo 9/23 /mourinka/,
Laskonka - ev. číslo 10/23 /bílomourka/ - narozeny cca 11.9.2023, přijaty 20.9.2023, očkované
Tři maličké, sotva desetidenní koťátka jsme přijali do své péče od městské policie v Týně nad Vltavou. Koťátka jim donesla paní, která je nalezla v obci Všeteč nedaleko Týna. Takhle malá koťata však neumějí sama jíst a jelikož na služebně místní policie nejsou vhodné podmínky k péči o tak malá kočičí mimina, pokusili jsme se je zachránit. V době příjmu byla již značně podchlazené, vysílené a dehydratované.
To, co se jevilo zpočátku jako nemožné, se podařilo a z koťat vyrostly tři nádherné kočičí slečny, které začaly vyhlížet nový domov.

 

 

 

 

chlupacek.jpg

 

CHLUPÁČEK

 

 

14. ledna odjel Chlupáček do nového domova. Bydlet bude v Chrášťanech u Týna, kde bude kočičím jedináčkem. Hodně štěstí!

 

Ev. číslo 1/24

Narozen cca 2021

Přijatý 1.1.2024
 

hledáme majitele

 


Kocourek byl nalezený na sídlišti Hlinky v Týně nad Vltavou. Chodil zde od od vchodu ke vchodu a dožadoval se vpuštění do tepla. Nepohrdnul ani jakoukoliv dobrotou.
Chlupáček je mladý, velmi kontaktní kocourek, zatím nekastrovaný. I několik dní po příjmu se při krmení stále vrhá do mističky, zřejmě se bojí, že bude mít opět nedostatek jídla. Je to pohodář, který má rád lidskou společnost.

 

 

 
 

 

Portrét


Kontakt

Kočka v srdci zs

DORUČOVACÍ (box) ADRESA

Kočka v srdci z.s.
Zahradní 361
373 61 Hrdějovice

kockavsrdci@seznam.cz