Jdi na obsah Jdi na menu
 


KDO JSME A CO DĚLÁME

Kočka v srdci z.s.

 

(zapsaný spolek, IČO 03657086).

 

Jsme malý, čtyřčlenný spolek dobrovolníků. Snažíme se pomáhat kočičkám bez domova.

 

Jak to funguje:

Zvířata jsou umístěná v depozitu v Týně nad Vltavou u paní Romany B., která má dlouholetou zkušenost s pomocí zvířatům bez domova, především kočkám. Zvířatům je poskytnuta pomoc (ošetření, zbavení parazitů, očkování, kastrace atd.). Veškerá ošetření jsou samozřejmě konzultována s veterinářem!

V průměru se v tomto depozitu nachází 30 kočiček k adopci, z toho 10 koček zde žije trvale tzv."na dožití "a trvale „na dožití“ 8 pejsků. 

Zbytek teamu se snaží zajistit materiální a finanční pomoc pro tento azýlek, tj.propagace, výroba různých dárků za finanční příspěvky, komunikace s dárci, pomoc při hledání nových domovů pro kočičky aj.

 


Věnujte prosím pozornost následujícím informacím:

  • Dovolujeme si Vás upozornit, že příjmový pořadník kočiček si paní Romana v Týně VEDE SAMA, tj. o příjmu rozhoduje ona sama, (depozitum, kde jsou zvířata ošetřena je její soukromý dům, nikoli městský útulek a kapacita místa je OMEZENÁ!
  • Po dlouholeté praxi v tomto oboru spolupracuje např. s městskou policií, dlouhodobě jsou řešeny odchyty koček z problémových lokalit, kde se kočky vyskytují (tovární komplexy a jiná místa s výskytem toulavých koček, odběr zvířat od majitelů, kde bylo prokázané týrání zvířat atd.).
  • Pořadí přijmutých kočiček je řízeno především akutností případu (přednost mají VŽDY zvířata bezprostředně ohrožená na životě, např. nehody, týraná zvířata, podvyživená koťata apod.
  • Cílem spolku je především zajištění veškerých prostředků pro záchranu již depozitovaných kočiček, (krmivo, veterinární ošetření, zajištění přípravků proti parazitům, antibiotika...) nikoli navýšení jejich stavu od nezodpovědných majitelů, kteří svá zvířata včas nekastrovali. Děkujeme za pochopení.
  • Příspěvek na veterinární ošetření vybraného (adptovaného)  zvířete je: 
  • 150,-

    za koťátko, které je odčervené, odblešené. Pokud se rozhodnete pro adopci 2 koťat, tak je poplatek ve výši 200,- Kč (podporujeme adopci dvou koťat, neboť lépe snáší změny a nenudí se, když nejste doma) 

    200,-

    za jedenkrát očkované koťátko

    300,-

    za pouze kastrovanou kočku i kocoura, nebo plně očkované koťátko

    400,-

    za kastrovanou a očkovanou kočičku i kocourka

 

Pozn.OČKOVÁNÍ našich svěřenců: použitá očkovací látka - Biofel PCH

Očkování základní proti panleukopenii, virové rinotrachitidě, kalcioviróze, leukóze, chlamydióze (vzteklina - ne, v ČR není povinná) vše viz. očkovací průkazy – při adopci je obdrží nový majitel zvířete, PŘI VRÁCENÍ KOČIČKY DO DEPOZITA MUSÍ PRŮKAZ VRÁTIT ZPĚT!!!

 

Všem, kdo nám pomáhají děkujeme

 

Pojmy:

vysvětlení co je depozitum či zs najdete zde.

 

KDO JSME 

Malé povídání o jednom běžném dni v depozitu zde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rubriky

Kdo jsme

Příspěvků: 0
 

 

Portrét


Kontakt

Kočka v srdci zs

DORUČOVACÍ (box) ADRESA

Kočka v srdci z.s.
Zahradní 361
373 61 Hrdějovice

kockavsrdci@seznam.cz