Jdi na obsah Jdi na menu
 


Příběh psí holčičky Sárinky

dscn6382.jpg

dscn6381.jpg

PŘÍBĚH PSÍ HOLČIČKY SÁRINKY – červen 2016

Minulou neděli na kruhovém objezdu v Týně nad Vltavou uviděla naše depozitní teta z auta malého pejska, který se zmateně motal mezi auty. S manželem ho okamžitě naložili do auta a jeli do depozita…..

Starší fenečka se na zahradě depozita rychle zklidnila. Naštěstí neměla žádné zranění, ale bylo zjištěno, že je slepá! Fenečka nebyla zanedbaná apod., měla jen pořádnou žízeň, není divu, bylo příšerné vedro a dusno. Psí holčička dostala pití i baštu a večer už spala s tetou doma heart na gauči, aby se sama nebála (fenečka nebo teta? laugh)

V pondělí ráno si teta Romča vzala dovolenou enlightenedsurprise a začal kolotoč hledání majitele = objela nejbližší veteriny, informovala městskou policii, oslovila známé pejskaře atd…Její „totální nasazení“ a vytrvalost přinesla dobré zprávy brzy. Fenečku poznala paní, která v Týně stříhá psi. Sice neměla na majitelku kontakt, ale přes kamarádku  vyřídila tel. číslo depozita majitelce a ta si večer pro Sárinku přijela.smiley

Celá událost vznikla pravděpodobně Sárinky strachem z bouřky, která se Týnem prohnala. Sárinka strachem utekla z domova a samozřejmě dezorientovaná nemohla najít cestu zpět, o to hůř, když je slepá! Tato krásná psí holčina měla štěstí! Díky všem, kdo pomohli majitelku najít!heartheart

 Pro nás ostatní další zkušenosti: pozor na pejsky, kteří se bojí bouřek, pokud je pejsek starší, může reagovat jinak než jako mladý pejsek, lépe je asi při bouřce (ale i Silvestr!!!)  vzít psího kamaráda  mimořádně i domů, pokud bydlí v kotci venku atd…Psa, který se bojí uklidní přítomnost majitele!! Udělejte to pro něho, on Vás také chrání celý život angel!

 A  hlavně – pokud se Vám pejsek či kočička ztratí – NEČEKEJTE! HLEDEJTE HNED = volejte MP ČR v místě bydliště a ptejte se, zda někdo nehlásil nález pejska, telefonujte nebo osobně dojeďte na veteriny, útulky v blízkosti Vašeho bydliště atd…. JDE O VAŠEHO NEJLEPŠÍHO KAMARÁDA!!!! JEDNEJTE! 

 

 
 

 

Portrét


Kontakt

Kočka v srdci zs

DORUČOVACÍ (box) ADRESA

Kočka v srdci z.s.
Zahradní 361
373 61 Hrdějovice

kockavsrdci@seznam.cz