Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZÁKLADNÍ MATERIÁLNÍ POTŘEBY PRO KOČKU

21. 2. 2015
1.      miska, nádoba na vodu (denně čistá, stále naplněná!!)
2.      miska na krmení (udržovaná v čistotě!!)
3.      výběh – pokud ne = kočičí toaleta + stelivo (nemusí to být nejdražší plastový záchůdek, lze vymyslet i alternativní řešení, ovšem karton není zrovna šťastná volba)
4.      pelíšek – drahá boudička nebo stará, ale čistá flanelová deka? Obojí poslouží stejně, nepoužívejte však krabice od chemikálií apod.!!!
5.      přepravka – ano! Nikdo z nás neví co, kdy se může přihodit, ale i na běžné očkování (1x ročně) je cestování jednoduché a hlavně bezpečné – pro kočku i pro Vás.
6.      hračky – kotě či kočičí dospělák = bez hraček to prostě nejde:) – myška za dvě stovky nebo kulička z nepotištěného papíru? JE TO ZCELA NA VÁS!!! – vymýšlejte, experimentujte, improvizujte, bavte se u toho, jen pozor na vše, co může být nebezpečné kočce, dětem či Vám!!!
7.      VY – ano, potřebuje Vás!!....možná to není kotě, ale starší kočičí dáma, která celej den leží na starým křesle a podřimuje, ale ONA VÁS VNÍMÁ!!! Vaší přítomnost. POTŘEBUJE VÁS A NEMŮŽE BÝT SAMAONA NA VÁS POŘÁD ČEKÁ A MILUJE VÁS, i když to tak možná nevypadá.......
 
 

 

Portrét


Kontakt

Kočka v srdci zs

DORUČOVACÍ (box) ADRESA

Kočka v srdci z.s.
Zahradní 361
373 61 Hrdějovice

kockavsrdci@seznam.cz